Header

VERHUUR GESTART!

Schrijf je nu in voor de huurappartementen in het hoogwaardige renovatieproject Key West in Amsterdam aan de Sloterplas. De oplevering kan medio juni 2019 al plaatsvinden, echter elke aansprakelijkheid inzake de verwachte datum van oplevering onzerzijds is uitgesloten, Key West is een renovatieproject en werkzaamheden dienen nog afgerond te worden.

De huurder dient te voldoen aan de inkomenseis. woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Hierbij de voor inschrijving benodigde informatie over Key West
-    Prijslijst met toelichting
-    Woningplattegrond type A
-    Woningplattegrond type B
-    Woningplattegrond type C

Indien u interesse heeft om een appartement in Key West te huren, dan verzoeken wij u het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk in te vullen en de gevraagde bijlagen aan te hangen. Voordat u dit formulier invult is het van belang dat u de Algemene informatie heeft gelezen en hieraan voldoet.  Hierin staan onder meer de inkomenseisen vermeld, alsmede overige bepalingen m.b.t. de huur.

Klik op onderstaande button om je in te schrijven en kans te maken op één van de appartementen!

Header

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het verhuurteam Key West Amsterdam bij Hallie & Van Klooster Makelaardij: projecten@hallie-vanklooster.nl of tel (020) 6 816 716.